URGENT

CCOO denuncia col·lapse a les urgències de l’Hospital de Calella

Compartiu aquesta història

La secció sindicat de CCOO ha denunciat que des de finals de setembre i fins la passada setmana, és a dir, abans de l’arribada del fred i la grip, el servei d’urgències a l’Hospital de Calella estava col·lapsat. El sindicat apunta a una manca d’organització i planificació que, asseguren, provoca conseqüències irreparables a la salut tant d’usuaris com treballadors.

Diu el sindicat que a urgències hi ha una mitja de 25 a 30 pacients esperant un llit, cosa que provoca que les primeres atencions es facin al passadís. CCOO denuncia que la manca de lliteres provoca retards de fins a 3 hores per atendre les urgències arribades en ambulància.

Acaben assegurant que els problemes arriben també amb el material de bugaderia, com mantes o llençols, que s’esgota ràpidament a l’igual que el material sanitari.

El sindicat lamenta la manca de capacitat per resoldre aquests problemes de la direcció de la Corporació i de la conselleria de Salut.

Per la seva banda , l’Hospital desmenteix el col·lapse, però sí reconeix un augment d’afluència d’usuaris i pacients en els últims dies per l’increment de casos de grip.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics