45 persones presenten sol·licitud per un dels pisos de protecció oficial de lloguer

Un cop tancat el termini d’inscripció al cens de sol·licitants d’habitatge protegit a la nostra localitat, han presentat la sol·licitud 45 persones, que opten a aconseguir un dels 34 pisos de protecció oficial de lloguer que promou l’Ajuntament prop de la biblioteca.

Ara caldrà estudiar la documentació presentada per veure si es compleixen els requeriments marcats per poder accedir en aquests pisos. Demà la Generalitat publicarà la llista de persones que opten als pisos i passat el període d’al·legacions es farà el sorteig dels habitatges socials. Ho diu Dolors Agüera, regidora de Serveis Socials de PLF, que es marca el final de mes com a possible data d’adjudicació dels pisos.

Les 45 demandes no són les esperades per l’equip de govern, que esperen que en pròximes promocions hi hagi més sol·licitants. Agüera afirma que els aparcaments han fet augmentar el preu del lloguer, en una època de males condicions econòmiques. De tota manera, la regidora explica que la majoria de sol·licituds corresponen a joves de la nostra localitat que volen independitzar-se.

En total hi ha 38 pisos de lloguer de protecció, dels quals 4 queden per a la Fundació Aspronis per fer un projecte de pisos tutelats. Els habitatges són d’una 60a de metres quadrats, amb aparcament i traster i el preu de lloguer és d’uns 400€ mensuals, incloent-t’hi les despeses de comunitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics