URGENT

Les escoles de PLF es bolquen amb el carnestoltes

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana es celebra el carnestoltes arreu, i a l’espera que es faci la gran rua organitzada pels carrers de PLF, les escoles de la nostra localitat aprofiten aquesta circumstància per bolcar-se a fer activitats, rues i disfresses demà divendres.

 

El Ceip Mas Prats farà demà al matí la seva rua per diferents carrers de PLF. La directora del centre, Rebeca Gómez, explica que els alumnes han triat disfressar-se d’elements de l’espai.

 

A la tarda serà el torn de la rua de Les Ferreries, que durant el matí faran classe normal fins l’hora del Pati, quan arribarà el rei Carnestoltes. Els alumnes de Les Ferreries es disfressaran del que vulguin. Ho diu la Cap d’estudis del centre, Núria Vidal.

 

També els més petits de la Llar d’Infants tindran la seva festa de disfresses. No hi haurà rua, però sí que a la llar es farà una festa oberta als pares a primera hora del matí, abans de rebre al rei carnestoltes. Ho ha explicat Sandra Jiménez, directora de la Llar Palafollets.

 

Els centres de primària s’han unit per primera vegada per celebrar avui i de forma conjunta el dijous llarder.

La gran rua de carnaval de PLF es farà el proper cap de setmana pels carrers del centre de PLF dissabte i diumenge al barri de St. Lluís.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics