La biblioteca reprèn les visites escolars

 

Els estudiants de les escoles de PLF aniran visitant la biblioteca municipal de PLF en excursions organitzades per tal de donar a conèixer el funcionament i les possibilitats de la instal•lació cultural.

Aquestes visites ja es feien fa uns anys, però un cop passats tots els alumnes, ara es reprenen aquestes visites per tal d’incentivar l’ús de la biblioteca entre els estudiants. En Josep Maria Simon, és el director de la Biblioteca.

Cada dijous al matí, l’únic dia que la biblioteca obre en horari matinal juntament amb dissabte, dos grups escolars visiten la instal•lació, es fan el carnet de biblioteques i reben l’explicació dels seus treballadors, per tal que quan ho vulguin o ho necessitin puguin anar a la biblioteca.

La biblioteca municipal obre cada dia, de dilluns a divendres de 4 a 9 del vespre i els dijous i dissabtes de 10 a 2. D’aquesta manera cobreix les necessitats dels estudiants de PLF.

Amb el carnet de la biblioteca es pot retirar en préstec llibres, revistes i d’altres materials audiovisuals, no solsament de la biblioteca de PLF, sinó de la resta de biblioteques de la xarxa de BCN.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics