Una dona ferida greu per un incendi a casa seva a Malgrat

Una dona ha resultat ferida de gravetat aquest divendres a la tarda en l’incendi d’un habitatge a Malgrat de Mar, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El foc s’ha declarat poc després de les tres de la tarda en un bloc de set plantes situat al carrer Escultor Clarà, cantonada amb l’avinguda dels Països Catalans. Sis dotacions dels Bombers s’han desplaçat fins a l’immoble i han comprovat que el fum provenia de la cinquena planta.

Les flames, que afectaven la cuina d’un dels pisos, han estat extingides pels Bombers en poc menys d’un quart d’hora però han observat com una dona havia quedat atrapada a l’estança, patint cremades greus i quedant intoxicada pel fum.

ACN

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics