URGENT

Alemany considera un fracàs la promoció social de pisos de lloguer de PLF

Compartiu aquesta història

 

El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de PLF, Francesc Alemany considera que els pisos de protecció oficial de lloguer han estat un fracàs, bàsicament atenent que, segons el republicà, les condicions dels habitatges socials estan molt allunyades de les necessitats de la societat d’avui dia. Alemany diu que no es pot parlar de lloguers socials ja que els preus són de lloguer normal.

 

El republicà ho va dir en una entrevista al programa Assumptes Interns de RP, on va repassar diferents aspectes de l’actualitat de la nostra localitat. Alemany va insistir en la insostenibilitat de la situació a la Policia Local. Considera que no s’està solucionant els problemes del cos i que això només pot anar a més.

Alemany creu que PLF hauria de posar en marxa la recollida de la fracció orgànica al 100% i no a mig gas, ja que, tot i que genera despeses, també genera beneficis.

 

Sobre l’imminent debat de pressupostos a l’Ajuntament, els republicans expliquen que cal retallar, per que així ho demana la situació econòmica. Tot i això, Alemany considera que no es pot retallar en partides com Serveis Socials, construcció de model de poble o per les Associacions culturals de PLF. En canvi creu que es podria millorar en eficiència de gestió i organització dels treballadors de l’Ajuntament.

 

També considera que es pot estalviar amb una millor política en serveis com equipaments, enllumenat públic o recollida de residus.

Alemany creu que l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, i el seu partit, el PSC, són dues entitats diferents i va ser molt crític amb la reforma laboral impulsada pel govern central, de la que creu que criminalitza als treballadors i dóna suport a les mobilitzacions. També va criticar l’apujada del 10% d’IBI a la que obliga l’executiu espanyol als municipis.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics