Autoritzen la venda de Bioiberica

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Comissió Europea ha donat llum verd a la venda de l’empresa de PLF dedicada als complements alimentaries i de salut animal. Així, Bioiberica passarà a mans de dues empreses; una alemanya i una altre d’Holanda, que alhora es fusionaran creant una gran empresa dedicada al món de la salut animal.

Fa mesos que aquesta operació empresarial s’estava negociant i només faltava l’aprovació europea que garanteix la lliure competència, ja que aquesta compravenda d’empreses donarà com a resultat un gran entrellat empresarial que operarà tot el continent.

Bioiberica té la seva seu principal al polígon d’en Puigverd de PLF, i compta amb més de 350 treballadors. Fa 2 anys va facturar més de 210 milions d’€, un 46% més que l’any anterior, amb un benefici net de 18 milions. La companyia catalana, que va néixer el 1975, està present a EUA, Polònia, Alemanya y Bèlgica, entre d’altres. Només a EUA, Bioiberica factura més de 40 milions de dolars fent productes per a la factoria de PLF. La farmacèutica també té presència a Xina. A Catalunya també té presència a Olèrdola. Aquestes plantes es sumaran a la desena de factories que la multinacional alemanya que adquirirà Bioiberica té arreu de l’estat espanyol.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics