La policia intensifica la vigilància a la zona agrícola de la Tordera per evitar robatoris

 

La revifada dels robatoris als camps de la conca de la Tordera a reactivat les mesures especials de vigilància a les zones afcetades. Ahir es va fer a Blanes una reunió entre pagesos, agents rurals, Policia Local i Mossos d’Esquadra de Blanes i Pineda, amb la intenció de coordinar esforços i preparar un pla de vigilància a les zones més afectades, bàsicament, Blanes, PLF i Malgrat.

Ho ha explicat a RP, el Cap de la Comissaria de Mossos d’Esquadra de Pineda de Mar, Eduard Perez, qui reconeix un mínim repunt dels robatoris a la zona de l’Alt Maresme.

Satisfet i esperançat sortia de la reunió el president de la Cooperativa Agrícola de Blanes, Agustí Robert, qui confirma que de la reunió va sortir el compromís de vigilar la zona agrícola permanentment per evitar els robatoris. Diu Robert que aquesta vigilància podria animar a la pagesia, molt tocada pels robatoris.

Robert ha explicat que els robatoris són constants i que molts pagesos veuen molt complicat reposar el material sostret, bàsicament elements de metall com aixetes, canonades o material agrícola robat de dins les barraques.

Aquest material, sovint és venut a pes, pel que els Mossos continuen inspeccionant deixalleries de la zona per controlar el material.

Segons la Policia Local de PLF, a la nostra localitat fa setmanes que no es posa cap denúncia per robatoris en els camps, pel que es recomana sempre denunciar qualsevol incidència, per poder tenir major informació.

Per facilitar-ho els pagesos podran denunciar els robatoris directament a les Cooperatives agrícoles, setmanalment els mossos recolliran les incidències als camps de la nostra zona.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics