Tordera serà la seu mundial de Massimo Dutti

El gegant del tèxtil Inditex construirà  la seu mundial d’una de les seves marques més reconegudes, Massimo Dutti, a la zona on ara s’està aixecant el centre logístic de Tordera (a la zona de l’antiga Fibracolor). L’alcalde del municipi, Joan Carles Garcia (CiU), va anunciar ahir que l’edifici “singular” ocuparà uns 30.000 m² davant de l’actual estructura i que s’hi començarà a treballar en les properes setmanes.

L’alcalde avala la decisió del grup perquè considera que representa un valor afegit a l’oferta de llocs de treball que ja oferia amb la posada en marxa del centre logístic. “Aquesta nova inversió obrirà noves vies d’ocupació que van des del personal administratiu, passant pel de disseny fins al personal d’informàtica i noves tecnologies”, va explicar.

El disseny de la seu central de Massimo Dutti –que disposa de més de 560 botigues en una cinquantena de països– va a càrrec dels arquitectes Enric Batlle i Joan Roig, responsables, entre d’altres, de la ciutat esportiva del FC Barcelona, i presenta una estructura de planta baixa i dos pisos. El grup Inditex té entre PLF i Tordera la seu de dues marques més de la companyia, com són Oysho i Bershka, i el nou centre logístic ocuparà uns 165.000 m² i està previst que doni feina a unes 700 persones de manera directa i a 200 més de manera indirecta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics