URGENT

El St. Lluís de Futbol Sala s’imposa a l’Interesportiu Malgrat

Compartiu aquesta història

 

 

Tot i que el club malgratenc són 3s a la taula, no van poder fer res davant dels palafollecns que van estar molt endollats al partit des del principi. Ho demostra el marcador final 4 a 10. Amb aquesta victòria moralitzadora, el St Lluís es posa com a 11è classificat a la taula amb 23 punts, 22 menys que el líder. La setmana que ve rebrà a casa al Pymes Assessors, que són 17s.

 

L’altre equip palafollenc de futbol Sala, el Sta Maria, també ha guanyat, en aquest cas per la mínima, al Club Atletic Català. El resultat final ha estat de 9 a 8 , cosa que els deixa com a 6s classificats a 14 punts del líder. La propera jornada jugaran a la pista del cuer, el Blanenc, que encara no ha aconseguit cap punt.

 

En futbol, l’amateur s’ha passejat al camp del Catalonia en un partit que no ha tingut només que color groc i negre del PLF, que s’ha imposat per 0 a 8. L’amateur és ara 5è amb 40 punts, a 5 del líder. La setmana que ve jugaran a casa contra l’olímpic Malgrat, que són 8s.

 

El juvenil no va poder imposar-se a casa contra el líder. El partit va ser molt igualat com demostra el resultat final 1 a 2. Aquesta setmana jugaran contra el 6e classificat; el Tordera.

 

Precisament PLF i Tordera s’han enfrontat en categoria Aleví A. El duel s’ha decantat caps als torderencs per 2 gols a 1.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics