Accident en cadena a la carretera d’accés a la Costa Brava

 

Dissabte al migdia, cap a 2/4 de 2, es va produir un accident múltiple a la carretera d’accés a la Costa Brava, prop dels semàfors. A l’accident es van veure implicats 4 cotxes que es van encalçar un rera l’altre en sentit Blanes.

 

El sinistre ha provocat 3 ferits lleus i va mobilitzar a 2 dotacions del Servei d’Emergència Mèdiques, Mossos d’Esquadra i Policia Local.

Mentre no es van retirar els vehicles es va donar pas alternatiu a la carretera.

 

Es dóna el cas, que només unes hores després, cap a 2/4 de 6 de la tarda un altre vehicle va sortir de la via a sols uns metres més enllà del punt del primer accident. Segons va explicar el conductor, una motocicleta va fer un moviment estrany cosa que el va obligar a sortir de la via. La part davantera del vehicle va quedar encastada al rieral de servei paral•lel a la via, i va haver de ser retirat per una grua.

 

Ara fa un mes, es va produir un altre accident frontal en aquesta carretera i a sols uns metres dels altres dos. En aquell accident va provocar 3 ferits greus, un d’ells va haver de ser evacuat en helicòpter medicalitzat.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics