Cremen 5 camions en un aparcament de Tordera

 

Els Bombers van treballat la matinada de diumenge en un incendi que ha destruït totalment 5 camions banyera de transport, però buits de càrrega, estacionats en un aparcament a l’aire lliure al veïnat de Sant Pere de Tordera. Un 6è camió ha quedat parcialment afectat, en haver-se-li cremat part de la cabina.

 

L’avís del foc ha arribat tocades les 3 de la matinada. Immediatament s’hi han desplaçat 4 dotacions dels Bombers, que han controlat l’incendi en menys d’una hora. De tota manera fins les 6 del matí els efectius van estar remullant les brases per evitar possibles revifalles.

 

Cap persona no ha resultat ferida com a conseqüència d’aquest foc, les causes del qual encara no s’han determinat. De tota manera, tot sembla indicar que el foc hauria començat en un dels vehicles i que s’hauria anat expandint per la resta de camions.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics