Absolen la dona acusada d’obligar a un ancià a vendre el pis amb la falsa promesa de cuidar-lo

 

L’Audiència de Girona ha absolt una veïna de Blanes de 65 anys acusada d’haver fer vendre el pis a un ancià amb la falsa promesa que el cuidaria i després deixar-lo sense estalvis. Si bé la sentència recull que l’avi va arribar a pagar més de 110.000 euros a l’acusada, que era veïna seva, el tribunal conclou que “no ha quedat acreditat” que L’acusada entabanés l’ancià per escurar-lo.

A l’hora d’arribar a aquesta conclusió, l’Audiència es basa, en gran part, en el testimoni que el mateix avi -ara ja mort- va fer durant la instrucció del cas. La sentència conclou que l’ancià va donar els diners a la seva veïna de manera “voluntària” i que, fins i tot, ella va continuar cuidant-lo quan se li van acabar els diners.

L’acusació afirmava que la dona i el seu fill es van aprofitar de l’home que, després d’haver venut el pis, van cuidar a casa seva. Als serveis socials de l’Ajuntaemnt, l’ancià va afirmar que li cobraven fins a 50€ per dutxar-se i que un cop es van acabar els diners que havia aconseguit amb la venda del pis, la dona i el fill li feien la vida impossible per fer-lo fora de casa.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics