Blanes acull part dels campionats de Catalunya dels Special Olympics

 

Aquest proper cap de setmana, la ciutat serà la seu dels Campionats de Catalunya Special Olympics de Bàsquet, Tennis i Vela que es disputaran a la Ciutat Esportiva, al Club de Vela i al Club de Tennis de Blanes

En total s’espera que hi hagi més de 500 esportistes en aquesta competició.

Aquests esdeveniments esportius són possibles gràcies a la forta implicació de la ciutat amb el moviment Special Olympics Catalunya i amb la Federació Acell. De fet, en els darrers dies, el Club Tennis Blanes i la Fundació Privada El Vilar d’Aspronis han signat un conveni per tal que durant els propers tres anys les persones amb discapacitat intel.lectual puguin jugar a tennis en aquest club. Un altre conveni similar s’ha renovat entre el Club de Vela Blanes i el Club Esportiu El Vilar perquè els esportistes de Special Olympics Catalunya puguin dur a terme activitats de vela.

Els esportistes participants es repartiran en 3 categories segons les edats, a partir dels 8 anys. Les proves d’equip es faran en grups masculins, femenins i mixtes.

Les activitats es realitzaran diumenge de 10 del matí a 6de la tarda, i l’assistència és oberta i gratuïta per a tothom.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics