La biblioteca rep un centenar de visites al dia

 

Aquesta és la mitjana de visites registrada l’any passat. Durant el 2011 la biblioteca va tenir prop de 29 mil visites, un pel menys que durant el 2010. Aquesta rebaixa, gairebé imperceptible, però, no suposa una rebaixa del nombre de préstecs, que augmenta un 5% respectes l’any 2010.

Aquestes són les dades estadístiques del servei de la biblioteca municipal de PLF, que s’ha consolidat en els seus primers 4 anys d‘història.

Ho demostra que cada dia té més usuaris amb carnet de la biblioteca, que per primera vegada ja supera els 2000. A data 31 de desembre hi havia 2170 usuaris amb el carnet de la biblioteca de PLF, un 10% més que els que hi havia l’any anterior.

El que també augmenta, òbviament, és el fons documental de la biblioteca, que s’apropa als 25 mil volums, tant de llibres, DVD, i Cd’s de música. A banda el centre compta amb un centenar de subscripcions a revistes de diferents temes, des d’esports a economia o cuina.

A més, des del desembre de l’any passat està en marxa la biblioteca virtual, un projecte pel qual cada usuari es crea la seu propi portal de biblioteca a internet. Aquesta proposta es basa en 4 canals d’entrada als usos i interessos de cada usuari. Els canals són de coneixements, biblioteques, recomanacions i el propi espai virtual.

Així quan entris a la teva biblioteca virtual podràs tenir accés a recursos informatius, un espai de comunicació directe amb la teva biblioteca de referència, recomanacions de lectura i una zona per gestionar els teus préstecs i d’altres aspectes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics