URGENT

Detingudes dues persones a Blanes per estafar en el servei d’hipoteques

Compartiu aquesta història

 

La Policia Nacional ha detingut dues persones a Blanes per presumptament haver estafat clients a través d’una oficina de gestió de crèdits. El primer detingut és el responsable de l’oficina de “Credit Services” del carrer Anselm Clavé. Des d’aquesta oficina, l’acusat s’hauria aprofitat de les dades personals dels clients per demanar un préstec i quedar-se’n els diners. A hores d’ara es desconeix la quantitat estafada i el nombre d’afectats. L’altra persona detinguda és una dona.

Una de les víctimes és Lluís Hernández. Necessitava aconseguir una hipoteca i es va dirigir a l’oficina de “Credit Services” de Blanes, que el va ajudar a aconseguir la hipoteca. Fa uns dies va rebre la trucada de la policia per informar-lo que, sense que ell ho sabés, li havien demanat un segon préstec aprofitant que tenien accés a les seves dades personals. Ell no se n’havia ni adonat.

El mateix Hernández va explicar que una altra persona de la seva família també ha estat víctima de la mateixa persona. En aquest cas, però, li havien demanat els estalvis per posar-los en un compte. Al final l’acusat s’hauria quedat els diners.

Es dóna el cas que fa quatre anys, en un intent de prestigiar la feina del sector, l’ara acusat parlava en declaracions públiques de la feina que feien dient que no es podia parlar d’engany, sinó de servei públic. L’home està acusat d’estafa i falsedat.

El Punt

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics