URGENT

Jornades de portes obertes a les escoles de PLF abans de les preinscripcions

Compartiu aquesta història

El Departament d’Ensenyament ja ha confirmat les dates de preinscripcions per a l’educació Infantil, Primària i Secundària Obligatòria de cara al proper curs. El termini s’obrirà del 19 al 30 de març, amb els mateixos criteris de prioritat per l’admissió d’alumnes i barems que es van aplicar el darrer curs.

Abans que les famílies hagin de decidir a quin centre volen preinscriure els seus fills, els dos centres d’infantil i primària han decidit oferir la possibilitat de donar a conèixer el centre i el seu projecte educatiu. Per això tan divendres com dissabte, els dos centres oferiran visites per les seves instal•lacions. El director de les Ferreries, Marià Mañé, explica que les dues escoles han aprofitat la seva proximitat per obrir els mateixos dies i oferir a així la possibilitat de visitar les dues escoles consecutivament.

Les famílies podran veure els centres i conèixer la filosofia de treballs de les dues escoles. Durant la visita els mestres atendran els dubtes de les famílies. Per exemple Rebeca Gómez, directora del Mas Prats , explica que al seu centre es faran reunions amb els pares abans de la visita.

Les Ferreries obrirà les portes demà de 9 a 2/4 d’1 del migdia i de 3 a 2/4 de 5 de la tarda i dissabte de 10 a 1 del migdia. Mas Prats manté el mateix horari de visita, excepte divendres que es mantindrà obert fins a la 1 del migdia.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics