URGENT

El Sta Maria s’imposa al St Lluís en un derbi vibrant al Palauet

Compartiu aquesta història

El St Lluís va començar marcant, per aviat el Sta Maria va desplegar el seu domini fins el punt de capgirar el marcador fins el 2 a 4. Quan ja es veien guanyadors del partit, el St. Lluís van igualar el partit a 5, iniciant uns minuts vibrats i carregats de tensió.

Al final el Sta. Maria va aconseguir el gol de la victòria i tot i els intents del St. Lluís per aconseguir la igualada, el marcador ja no es va moure. Els 3 punts mantenen el Sta. Maria a la 6a plaça,. Mentre que el St. Lluís són 11s. La setmana que ve els dos equips palafollencs jugaran contra dos equips blanencs. El Sta. Maria ho farà con5tra el Blanesport i el St. Lluís contra el Blanenc.

En futbol, l’Amateur no va passar de l’empat a 1 al camp del Tordera, un punt que sap a poc pels palafollencs, que es mantenen a la 4a plaça de la taula. La propera setmana jugaran contra el Fogars, que ara són 9s.

El juvenil de PLF va golejar aquest cap de setmana al Lloret per 9 a 0, en un partit sense gaire història, més enllà del marcador. Els palafollencs són 7s i aquest cap de setmana buscaran una nova victòria a casa del cuer, el Riells i Viabrea.

Per últim, l’infantil també va guanyar aquesta jornada a casa contra el Quatrevents per 4 a 3. Així són 6s a la classificació. La propera jornada jugaran al camp d’un altre equip de Blanes; el Racing blanenc, que són 10s.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics