URGENT

PLF prepara la seva primer Fira Medieval per a finals de mes

Compartiu aquesta història

El cap de setmana del 31 de març i 1 d’abril, la plaça de Poppi i la del Fòrum Palatiolo es transformaran en una mercat medieval on, durant tot el dia, s’hi trobaran parades de queviures, artesania i animació amb una ambientació ideada per traslladar-nos a l’època medieval.

Diu la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Dolors Agüera, que feia temps que el consistori i l’Acep anava rera una fira medieval.

La primera Fira Medieval de PLF la farà una empresa especialitzada i reunirà una 70a de parades degudament ambientades. A banda d’això, la fira també oferirà una programació paral•lela d’animació i d’ambientació, com ha explicat la pròpia regidora.

Per exemple es farà cercaviles amb princeses i reis, funció de circ amb bufons i faquirs, espectacles de foc o la presència còmica de cavallers i botxins. Tota aquesta ambientació s’anirà desenvolupant durant tota la jornada tant dissabte com diumenge i que juntament amb la guarnició de les places i les parades comercials ajudaran a donar-li un caire medieval a aquest primer certamen

Aquesta fira complementa l’oferta de fires de la nostra localitat que ja té certàmens de Nadal, primavera i de Festa Major.

La Fira Medieval arriba, just el cap de setmana abans de la Festa Major Petita de la nostra localitat i coincidirà amb el diumenge de Rams.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics