URGENT

Un veí de Blanes entre els detinguts per segrestar i agredir a un empresari morós

Compartiu aquesta història

 

En total la Policia Nacional ha detingut quatre treballadors d’una empresa de gestió de cobraments acusats de segrestar unes hores, agredir i extorquir un morós que devia 40.000 euros a dos empresaris, que també han estat arrestats. Entre els detinguts hi ha un veí de Blanes que seria l’autor material de les lesions causades a la víctima del segrest. Els quatre cobradors de deutes, que han quedat en llibertat amb càrrecs, estan acusats dels delictes de segrest, extorsió, lesions, associació il•lícita i amenaces, mentre que els dos empresaris, que també estan en llibertat, han estat acusats de realització arbitrària del propi dret.

Els fets van ocórrer la setmana passada, quan els responsables de una empresa de gestió de cobraments van citar al seu despatx del passeig de Gràcia de Barcelona un dels propietaris d’una empresa d’alumini de Mollet del Vallès per tractar sobre el deute de 40.000 euros que havia contret amb uns empresaris de Sant Quirze del Vallès. Quan el morós va arribar al despatx, els quatre detinguts el van segrestar unes hores, el van agredir i el van obligar a trucar als seus dos germans i socis perquè permetessin que els dos empresaris de Sant Quirze accedissin a la seu de la seva companyia per recuperar material metal•lúrgic per saldar el deute, com així hauria passat.

Segons denuncien, dies després els responsables de l’empresa de cobrament es van dirigir de nou a l’empresari morós i li van exigir que els pagués 6.000 euros, extorquint-lo amb el fet que sabien on vivia i amenaçant-lo de fer mal a la seva família.

Segons l’empresa de cobrament, tot plegat es tracta d’un muntatge i expliquen que fa 8 anys que treballen a BCN sense cap problema.

 

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics