Blanes es despenja del projecte del “bus entre hospitals”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Després de la davallada de la freqüència de pas i l’eliminació de parades del servei de Bus Sanitari, l’Ajuntament de PLF vol impulsar ara una nova línia de transport públic entre els Hospitals de Calella i el de Blanes, que es pagaria amb aportacions de la Generalitat i dels Ajuntaments implicats.

Aquesta setmana s’han reunit els consistoris de les 5 poblacions per on passarà el bus, per tal de saber els suports amb els que compta la iniciativa.

El primer en despenjar-se de la línia de bus, és Blanes. El seu alcalde, Josep Marigó, explica que l’Ajuntament està immers en una complicada situació econòmica, que l’ha empès a suprimir certs serveis locals pel que no veu viable econòmicament adherir-se a la idea.

I és que l’ajuntament de Blanes ha eliminat algunes línies de bus urbà per tal d’estalviar. A banda, Marigó apunta a que hi ha una empresa privada que ja vol fer una nova línia per connectar Tossa i Calella, pel que ja es cobriria la ruta pretesa per PLF.

De tota manera l’Ajuntament de PLF no tira la tovallola i vol saber quines són les prioritats de la resta dels 4 municipis per on hauria de passar el servei.

D’altra banda, ERC de PLF s’ha mostrat preocupada pels canvis del bus sanitari. Lamenten que la reestructuració deixi pràcticament sense servei els veïns de St. Genís I Mas Reixach. Els republicans critiquen el poc interès per resoldre els problemes del bus sanitari i creuen que les prioritats del consistori estan equivocades. Esquerra recorda que aquesta és la segona afectació a serveis mancomunats o compartits per poblacions de l’Alt Maresme, després de la desaparició de la TV pública M2TV.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics