La línia de” bus entre hospitals” només necessitaria la participació d’algun altre ajuntament

 

Segons la regidora de transports públics de PLF, Antònia Petit, el nou i pretès servei de bus entre l’Hospital de Blanes i el de Calella només necessitaria el suport d’algun dels Ajuntament dels pobles per on passaria la línia, sense que hi haguessin de participar tots. Diu Petit que la Generalitat es reserva uns 30 mil€ per aquesta línia, i que els 36 mil que mancarien els volia posar, integrament, l’Ajuntament de PLF. La Generalitat, però, demana que s’hi impliqui algun altre consistori per garantir la viabilitat.

Referent al bus sanitari, que des de fa una setmana funciona amb nous horaris i nou trajecte amb menys parades, la regidora explica que aquest servei està garantit per aquest any, i que s’intentarà mantenir un mínim de viatges a les parades suprimides de St. Genís i Mas Reixach.

Petit també és regidora de Governació i d’Ensenyament. En una entrevista a RP, Petit ha assegurat que el canvi de quadrant laboral de la Policia, juntament amb la crisi han provocat algunes tensions dins el cos policial, tot i que minimitza la seva afectació.

Segons la regidora, el nou quadrant permetrà que, a banda de la patrulla en servei, sempre hi hagi agents pendents de poder suplir possibles baixes.

Petit manté que les dades continuen apuntant a PLF com a una de les poblacions més segures de la nostra zona, amb menys activitat delictiva.

Pel que fa a la cartera d’ensenyament la regidora ha explicat que el govern haurà d’augmentar les taxes de la Llar d’Infants per garantir la seva sostenibilitat i va explicar que la previsió d’instal•lar l’escola d’educació especial Horitzó a PLF continua endavant, tot i que de forma lenta i amb previsió a mitjà termini.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics