URGENT

Les escoles de PLF oferten 125 places de P3 pel proper curs

Compartiu aquesta història

 

Avui dilluns comença un nou període de preinscripció escolar a Catalunya, per tal de demanar plaça als col•legis de cara al nou curs 2012/2013.

Un curs més el nostre municipi oferirà 125 places noves de P3 entre les dues escoles de PLF, una xifra que es repeteix des de fa uns anys.

Aquestes 125 places es divideixen en 5 noves aules, de les quals 3 estaran al Ceip Les Ferreries, amb 75 nens i nenes, i 2 aules més a Mas Prats, amb 50 places.

El període de preinscripció, que enguany arriba un mes més tard que l’any passat, estarà obert fins al 30 de març.

Les famílies que volen preinscriure als seus fills pel curs vinent, han de presentar el formulari al centre preferit en primera opció. També hauran de presentar fotocòpies del DNI, el llibre de família i la targeta sanitària individual.

Si, a més, s’al•lega algun criteri de prioritat, heu de presentar la documentació que l’acredita.

Un cop es tanqui el període de preinscripció començarà la baremació de les sol•licituds, ja que no sempre les escoles tenen places suficients per a totes les preinscripcions rebudes. Per això, l’Administració estableix un criteris per ordenar les preinscripcions a través de puntuacions que es donaran a conèixer a mitjans d’abril.

A banda de la preinscripcions per al segon cicle d’Educació Infantil i per a primària, avui també comença el període pels cursos de secundària.

Els alumnes que vulguin estudiar a l’IES de PLF el primer curs de l’ESO, han de formalitzar la seva preinscripció en el mateix termini, fins el 30 de febrer, al centre de secundària.

Tots els alumnes que han cursat 6è de primària a qualsevol de les escoles de PLF tenen la plaça garantida a 1r d’ESO a l’IES, però igualment s’ha de fer el tràmit de la preinscripció per no perdre la plaça.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics