URGENT

El cadet masculí de bàsquet guanya el segon partit de la 2a fase i la setmana que ve juga contra el líder

Compartiu aquesta història

 

 

L’equip palafollenc es va imposar per 10 punts, 61 a 71 al St. Narcís a la pista dels gironins. Aquesta és la segona victòria consecutiva de l’equip en la 2a fase de la lliga. Ara l’equip és segon a l’espera de rebre al Palauet a l’actual líder, l’Arbúcies, que té les mateixes victòries que els palafollencs, però un basquet average més positiu. De fet és l’únic equip que té menys de 100 punts en contra en el que va de fase.

 

El cadet femení ha perdut clarament aquesta setmana a Fornells, 91 a 56, i es manté 8e a la lliga. La propera jornada jugaran contra el Bescanó, 12e classificat.

 

El sènior ha perdut de nou aquesta jornada a la pista del Fontcoberta, per 68 a 46. L’equip continua la seva mala ratxa que esperen frenar aquest cap de setmana al Palauet contra el St. Julià de Ramis, que és 13 classificat, mentre que el sènior és cuer.

 

El preinfantil Masculí ha guanyat a casa contra l’Olot per 68 a 39, mentre que l’equip femení de la categoria no ha pogut superar al Castelló que s’ha imposat clarament als palafollencs per 79 a 35

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics