Una dona de 86 anys ferida greu en un incendi a Malgrat

 

 

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi en un habitatge a Malgrat de Mar on una dona de 86 anys ha resultat ferida greument amb cremades de tercer i segon grau en el 70% del seu cos.

La dona, a més, en ser rescatada pels Bombers, presentava fractura en una cama i intoxicació greu inhalació de fum. La víctima ha estat traslladada a l’hospital de la Vall d’Hebron, de Barcelona en estat greu.

L’avís de l’incendi ha arribat quant faltaven 20 minuts per la1 de la matinada, i els bombers han mobilitzat a 4 dotacions. En arribar a la finca, la número 26 del carrer Josep Maria Folch i Torres, efectius de la Policia Local ja havien evacuat com a mesura preventiva 5 veïns de l’immoble, un bloc de 4 plantes amb 2 habitatges per replà.

L’incendi, les causes del qual encara no s’han determinat, ha cremat totalment una habitació del pis de la dona. A la cambra hi havia 2 llits i un aparell de televisió. Les flames han fet caure el guix del sostre, mentre que la fumera ha afectat tot el pis. Els Bombers han extingit l’incendi cap a les 2 de la matinada.

Un cop ventilat l’edifici els veïns de l’immoble han pogut retornar a les seves cases.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics