La xilena Pascuala Ilabaca, nova convidada al cicle de concerts al Sindicat

 

 

Aquest diumenge es farà el 3r concert de música d’autor al Sindicat de Pagesos de PLF, de la mà del programa Desafinada d’aquesta emissora.

En aquesta ocasió, el protagonisme el tindrà la cantaurota xilena Pascuala Ilabaca, un dels noms important de la música popular i el folklore xilè que oferirà un concert d’aforament limitat a partir de les 19 h.

Les cançons d’Ilabaca, que estarà acompanyada per la seva banda Fauna, han estat descrites com propostes de “composició contemporània” on hi són presents les tradicions ètniques amb arrels folklòriques de Xile.

El director i presentador del Desafinado i programador de l’actuació, Federico Francesch, explica que els concerts ja s’han consolidat i que la cantant xilena ha fet un forat a la seva agenda per ser diumenge a PLF.

Pascuala Ilabaca considera que les seves influències cal buscar-les en cantants com Janis Joplin, Álvaro Peña i Violeta Parra. Actualment ja compta amb tres àlbums com a cantant i compositora.

Al concert al Sindicat, Ilabaca comptarà amb el seu acordió i la seva formació habitual, com explica el mateix Federico Francesch.

El concert de diumenge començarà a les 7 de la tarda i les entrades són a la venda, a un preu de 5€, al MiD en horari de tarda. També es podran comprar el mateix diumenge i cal recordar que l’aforament del local és limitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics