La vaga de demà no paralitzarà l’activitat a PLF

 

 

Els sindicats majoritaris han convocat una nova jornada de vaga general per demà dijous per protestar contra l’última reforma laboral decretada pel govern espanyol.

 

Tot i el malestar que ha provocat la reforma, tot sembla indicar que el nostre municipi no es paralitzarà. De fet els serveis i activitats públiques funcionaran amb normalitat, tot i que no es pot garantir la màxima qualitat.

 

Per exemple a les escoles de primària es preveu que manquin mestres, però que no calgui recórrer només a serveis mínims. Els centres obriran amb els horaris habituals, però sense oferir continguts educatius. El mateix passarà a la llar d’infants.

 

Els serveis municipals, l’Ajuntament ha decretat serveis mínims a la majoria d’àrees per tal de mantenir el servei, tot i que es preveu que la vaga no arribarà a exigir l’aplicació dels serveis mínims decretats. De tota manera, fins demà no es sabrà quants treballadors municipals secundaran la vaga.

 

L’afectació al CAP de salut no es sabrà fins demà al matí i els transports

 

On sí es notarà la vaga és en el sector transports. El bus entre PLF i Malgrat no circularà entre les 9 del matí i les 5 de la tarda. El bus sanitari només tindrà dos viatges d’anada, els que surten a les 6.50 i a les 17.30 i dos més de tornada, els surten de Calella a les 9 i a les 18.30.

 

Demà els informatius de RP us oferirà puntual informació del desenvolupament de la vaga a la nostra localitat en edicions especials dels informatius del migdia i nit.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics