URGENT

Malgrat disposa de 12 m2 de zona verda per habitant

Compartiu aquesta història

 

Ho diu el Pla Director dels Espais Verds ecarregat per l’Ajuntament amb el que el consistori tindrà unes pautes de gestió dels espais verds de la vila. Aquest Pla permet, a més, quantificar la inversió necessària en els espais verds futurs.

En l’anàlisi de l’actualitat efectuat en el pla, es posa en evidència que Malgrat té una superfície total disponible de 12 metres quadrats per habitant i que hi ha 4,3 habitants per arbre.

 

Segons el mateix document, el 98% de la població gaudeix d’un espai verd a menys de 300 metres de casa seva.

 

El Pla ha inventariat, classificat i analitzat un total de 70 hectàrees repartides en 13 categories diferents d’espais verds. A més, aquests espais es troben repartits pel territori municipal. Això permet apropar la jardineria a tots els racons però també, segons els tècnics de la Diputació en fa més complicada la gestió.

El pla director es va entregar la setmana passada a l’Ajuntament i es presentarà en el 16è Congrés de l’Associació de Professionals dels Espais Verds de Catalunya que comença demà i fins dissabte al Parc de Can Campassol de Malgrat de Mar.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics