URGENT

Cap de setmana de Fira Medieval a PLF

Compartiu aquesta història

 

Demà i diumenge es celebra a PLF la priemra edició de la Plaça, la fira Medieval que ocuparà el centre de la nostra localitat. Desenes de parades d’artesania i d’alimentació ocuparan les places del Fòrum Palatiolo i Poppi.

 

La fira, a banda de l’activitat comercial, també oferirà una programació cultural i d’ambientació per recrear l’ambient d’un mercat de l’edat mitjana. Així durant tot el dia es veuran prínceps i princeses, cavallers, perfomers, joglars o botxins.

 

Tota la fira està organitzada per una empresa a instàncies de l’Ajuntament i de l’Acep i vol dinamitzar el centre de la localitat. Aquesta serà la primera experiència de PLF amb les fires medievals, amb la intenció de poder repetir-la cada any.

 

La fira compte amb el suport de RP.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics