CiU de Malgrat explica amb taules informatives la negativa del govern local de fraccionar el rebut de l’IBI

 

Demà dissabte els nacionalistes han programat una taula informativa al carrer de mar per tal d’explicar a la ciutadania com el govern de Conxita Campoy vol apujar el rebut de l’IBI en un 16%, el 6% aprovat per l’Ajuntament i el 10% decretat per l’Estat.

 

CiU vol explicar que tota l’oposició va aprovar una moció per fraccionar aquest rebut en dos pagaments i bonificar part de l’import. Tot i que la moció es va aprovar, el govern de Malgrat ja ha anunciat que no pensa fraccionar aquest rebut i que, per tant, es cobrarà en un únic pagament.

 

És per això que la campanya de CiU porta per títol “Sra. Alcaldessa, per què a Malgrat hem de pagar l’IBI amb un increment del 16% i a més no el podem pagar fraccionat?”

 

Diuen els nacionalistes que aquesta primera Taula forma part de la campanya informativa que vol explicar als ciutadans aquelles propostes que fan els nacionalistes en els plens municipals i que l’actual govern malgratenc es nega a complir.

 

A Malgrat es dóna el cas que el govern del PSC i del PP està en minoria respecte l’oposició, que suma un regidor més. Aquesta circumstància fa que, a vegades, el plenari aprovi mocions contraries a la voluntat del govern, com ara l’adhesió de Malgrat a l’Associació de Municipis per la Independència.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics