URGENT

2 accidents de trànsit a Blanes durant la setmana santa

Compartiu aquesta història

Les festes de Setmana Santa a Blanes, que s’allarguen fins avui dimarts, acaben amb 2 accidents de trànsit al centre de la localitat.

El primer es va produir el passat divendres a la tarda, quan un cotxe va acabar a l’interior de l’aigua a la platja de S’Abanell, i el segon, dissabte a les dotze del migdia, quan un altre vehicle va topar amb un arbre i un semàfor i es va enquestar en una cafeteria. Tots dos, però, es van produir sense danys personals.

Segons fonts de la policia de Blanes, el primer dels accidents es va produir quan la conductora, una dona d’uns 50 anys, s’hauria equivocat amb el canvi automàtic del seu vehicle, de gama alta, que es trobava al passeig de s’Abanell. Segons sembla s’hauria equivocat de marxa i al premer l’accelerador el vehicle hauria anat enrere trencant una petita tanca de fusta que hi ha al passeig i va saltar uns cinc metres fins caure a la sorra de la platja, on per la inèrcia va continuar avançant fins entrar dins de l’aigua. Com a conseqüència de l’incident la dona es va posar molt nerviosa i va patir una crisi d’ansietat, segons fonts policials, però no va patir cap ferida. I va donar negatiu en la prova d’alcoholèmia.

Llavors la policia local de Blanes va evitar que el cotxe entrés més a l’aigua i s’acabés enfonsant, ja que les onades i el pes se l’enduïen. Posteriorment, el van poder treure amb l’ajuda d’una grua.

El segon dels accidents es va produir el dissabte a les dotze del migdia, quan el conductor, un home de mitjana edat que portava un Toyota Avensis, va entrar en contra direcció al carrer Ample de la localitat i en veure que venien cotxes de cara va fer un gir brusc de volant cap a l’esquerra i va acabar encastat entre un semàfor i una cafeteria. En la trajectòria va arrencar un arbre que hi havia i va fer desperfectes en el semàfor i part de la façana, segons van confirmar fonts policials.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics