Un turista anglès a la UCI per fer balconing a Lloret

 

El jove, de 21 anys, es troba en estat greu després que, fa una setmana, caigués del segon pis d’uns apartaments de Lloret.

Segons sembla el turista intentava passar d’un balcó a un altre en uns apartaments turístics de la localitat, segons recollia el diari britànic Daily Mail i se’n feia ressò El Mundo.

El noi, que és estudiant d’Enginyeria a la Universitat d’Oxford, va acabar ingressat a l’hospital Josep Trueta de Girona el passat dilluns 2 d’abril com a conseqüència de la forta caiguda que va patir des del segon pis d’uns apartaments. En concret, segons fonts policials, el noi acompanyat per altres amics i per un germà bessó, va intentar passar a un altre apartament per la finestra d’un segon pis.

Al voltant de les quatre de la matinada, poc després de rebre l’avís, la policia autonòmica i els serveis d’emergències van acudir al lloc dels fets i van traslladar el jove turista ferit en ambulància fins a l’hospital Josep Trueta de Girona, on seguiria ingressat a cures intensives acompanyat pels seus pares. Fonts del Trueta van declinar poder facilitar informació de l’estat del jove, ja que els seus pares no han autoritzat a l’hospital poder informar sobre el cas.

En els últims anys, el balconing -que consisteix a saltar des d’un balcó a una piscina o passar d’una finestra a una altra- suma tres víctimes mortals a Lloret. A més, a finals de març, va morir el jove portuguès de 17 anys després de caure del seu apartament, malgrat que la policia va descartar que fos un nou cas. Així, malgrat que des de Lloret s’ha negat en diverses ocasions que es produeixi aquesta pràctica, cal recordar que en les noves ordenances de civisme que el municipi vol tirar endavant es prohibeix explícitament la pràctica del balconing amb multes de fins a 1.500 euros per als autors i els locals.

 

 

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics