URGENT

Colonques creu que hi ha gent que vota a l’alcalde per inèrcia i simpatia, i no per la seva gestió

Compartiu aquesta història

 

La número 2 del PP a PLF, Francina Colonques, creu que Valentí Agustí ha fet molt pel poble de PLF, sobretot al principi del seu mandat, però que ara fa temps que no està gestionant bé el consistori. Creu que molts palafollencs el voten per inèrcia i per simpatia amb la persona de l’alcalde i no per la seva gestió. Ho ha dit al programa Assumptes Interns de RP.

La regidora popular creu que el PSC i l’alcalde es creuen els propietaris i els déus de PLF i que no escolten el que el poble vol. Ho exemplifica amb el cas del tancament de l’accés a la zona escolar a l’hora d’entrada. Segons la popular hi ha altres solucions, com ara només permetre l’accés als vehicles dels veïns que venen d’urbanitzacions o St. Genís.

Precisament sobre la regidora d’ensenyament, Antònia Petit, Colonques creu que hauria de ser més humil i encaixar millor les crítiques.

Tot i això, la número 2 del PP es va mostrar contrària a algunes crítiques com les fetes per Unió Democràtica, caracteritzant a Petit com a Pinocho, o les critiques dels mateixos populars que consideren a Petit inepte pels carrecs públics.

Colonques no va estalviar crítiques al soci de govern del PSC. Segons la regidora, Iniciativa ha pactat amb els socialistes per uns interessos personals, allunyats de la política. La popular diu que Juan Andrés Osorio ven una pel•lícula de sacrifici personal, quan la realitat és un altra.

Colonques va criticar el sou de l’ecosocialista i considera que és una de les possibles retallades a fer, i explica que l’Ajuntament ha estirat més el braç que la màniga.

Pel que fa a la polèmica amb la Policia Local, la popular creu que l’arrel del problema és el descontentament generalitzat dels agents. Colonques va criticar als sindicats per la vaga general, tot i que va assegurar que la reforma laboral és “durilla”. També va assegurar no esta d’acord amb tot el que fa el PP, com el suport a CiU, ara que ha fet un gir independentista a Catalunya.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics