URGENT

L’atur baixa a PLF en 46 persones al març

Compartiu aquesta història

L’inici de la temporada turística s’ha notat ja a les llistes de desocupats. El mes de març s’ha tancat a PLF amb una rebaixa de l’atur, la primera des del mes de juliol. Ara hi ha a la nostra localitat 864 aturats, 46 menys que el mes anterior. D’aquesta manera, es torna a baixar per sota dels 900 aturats amb els que vam començar l’any.

Amb aquestes dades, la nostra localitat té una taxa d’atur del 17.43%, pel que cada 100 palafollencs en edat de treballar, n’hi ha 17 sense feina.

En dades interanuals a PLF hi ha ara 50 persones més sense feina que el març de l’any passat.

La rebaixa de les llistes d’aturats s’ha notat a la resta de poblacions veïnes. A Malgrat s’ha reduït en prop d’un centenar de persones, i el mes es tanca amb 1800 aturats. A Pineda també hi ha una disminució de 146 persones, però encara n’hi ha més de 3000 sense feina. Això fa que el municipi tingui una de les taxes més altes d’atur de la comarca amb prop del 22%, 4 punts i mig més que PLF.

Calella també redueix aturats, i es queda per sota dels 1900. La reducció ha estat més lleu a Sta Susanna, amb 5 aturats menys i a Tordera amb 3 persones menys a l’atur.

 

A nivell comarcal, l’atur s’ha reduït en 19 poblacions i n’ha augmentat en 10, mentre que a Òrrius s’ha mantingut igual. En el global de la comarca, s’ha reduït l’atur en més de 500 persones, situant de nou el nombre d’aturats per sota els 40 mil.

Al Maresme hi ha 39.715 persones sense feina al mes de març, amb una taxa d’atur del 17.15% .

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics