URGENT

El ple de Malgrat tractarà les contribucions especials dels nous carrers a reurbanitzar

Compartiu aquesta història

 

Tot i les queixes d’alguns veïns, el projecte de reurbanització dels carrers St Elm, Llibertat, part del carrer del Carme i la Plaça de Joaquim Ruyra continua endavant.

El ple de demà tractarà la imposició de les contribucions especials amb les que els veïns hauran de col•laborar en les obres previstes en aquests carrers.

Els veïns es queixen que proporcionalment pagaran més que altres zones del municipi, mentre que l’Ajuntament diu que pagaran, en termes absoluts, igual que, per exemple, els veïns del centre.

En aquest sentit, CiU i ERC han presentat una moció conjunta que reclama una consulta popular per tal que els veïns dels carrers afectats es manifestin i decidiexin el futur del projecte.

Aquesta és una de les 6 mocions que es tractaran demà.

CiU n’ha presentat 2. La primera per demanar millores a la ràdio local i la segona per reclamar la transferència del 0.7% per a programes de cooperació i voluntariat.

ERC demanarà donar suport, a través d’una moció, als jubilats que fan vaga de fam per protestar contra les polítiques lingüístiques del govern de les Illes Balears.

Iniciativa demanarà que els diners estalviats per la vaga general es dediquin a polítiques socials.

El PSC també ha presentat una moció en defensa als afectats per les participacions preferents dels bancs i caixes.

El ple començarà a les 7 de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics