URGENT

Un atropellament mortal afecta la circulació de trens durant 3 hores al Maresme

Compartiu aquesta història

 

La circulació de la línia R1 de Rodalies amb trajecte entre Molins de Rei i Massanet-Massanes es va haver d’interrompre durant gairebé tres hores ahir a la tarda entre Sant Pol i Calella a causa d’un atropellament mortal.

Els trens procedents de l’Hospitalet i Barcelona en direcció a Blanes i Maçanet finalitzaven durant aquesta estona el seu recorregut a l’estació de Sant Pol i els passatgers que anaven fins a les destinacions compreses entre Sant Pol i Maçanet havien de baixar a l’estació d’Arenys de Mar per poder continuar el trajecte amb un servei alternatiu d’autocars, segons va indicar la companyia ferroviària.

Els Mossos d’Esquadra investiguen ara les causes de l’atropellament a l’altura de Calella, per determinar si va ser accidental o intencionat.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics