Un atropellament mortal afecta la circulació de trens durant 3 hores al Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La circulació de la línia R1 de Rodalies amb trajecte entre Molins de Rei i Massanet-Massanes es va haver d’interrompre durant gairebé tres hores ahir a la tarda entre Sant Pol i Calella a causa d’un atropellament mortal.

Els trens procedents de l’Hospitalet i Barcelona en direcció a Blanes i Maçanet finalitzaven durant aquesta estona el seu recorregut a l’estació de Sant Pol i els passatgers que anaven fins a les destinacions compreses entre Sant Pol i Maçanet havien de baixar a l’estació d’Arenys de Mar per poder continuar el trajecte amb un servei alternatiu d’autocars, segons va indicar la companyia ferroviària.

Els Mossos d’Esquadra investiguen ara les causes de l’atropellament a l’altura de Calella, per determinar si va ser accidental o intencionat.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics