URGENT

L’alcalde de PLF defensa la regidora de governació de les crítiques del PP i d’Unió

Compartiu aquesta història

 

A través d’una carta oberta publicada al seu bloc abans de la Setmana Santa, l’alcalde de PLF Valentí Agustí ha defensat les actuacions de la regidora de governació Antònia Petit, entorn a la remodelació del servei de la Policia Local.

Agustí creu que les crítiques fetes pel PP i per Unió Democràtica són “valoracions temeràries, calumnioses i de mala fe” sobre els valors personals de la regidora socialista. El PP va demanar que Petit deixi les tres carteres de govern que ostenta per que la considera inepte per dur-les. Per la seva banda Unió va considerar que Petit va mentir en una entrevista a la ràdio i la publicar un fotomuntatge on apareixia la regidora caracteritzada de Pinocho.

Segons l’alcalde, el perfil independentista de Petit fa que els populars li tinguin jurada qualsevol actuació política, i considera que el PP vol una policia militaritzada, lluny del model defensat pel govern.

Sobre Unió, Agustí considera que no tenen res més a fer que criticar, primer als companys de CDC i ara a Petit.

Les reaccions a la carta d’Agustí no s’han fet esperar. El popular Oscar Bermán ha contestat, al seu blog, demanant a l’alcalde que marxi. Segons Bermán si existeix Policia Local a PLF és gràcies a ell i critica als socialistes per, entre d’altres, les seves polítiques culturals.

Unió també ha contestat l’escrit de l’alcalde, assegurant que el govern no ha estat capaç de desmentir les afirmacions fetes en diferents escrits al seu blog respecte a la regidora i respecte a la situació de la Policia Local de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics