L’Ajuntament denunciarà uns cartells que promocionen falses ofertes de treball al consistori

 

Ahir van aparèixer a diferents punts de la nostra localitat diferents cartells anunciant la creació de diferents places per a la brigada municipal de l’Ajuntament.

El consistori, però, ha denunciat que aquests cartells són falsos i que no hi ha obert cap procés de selecció com els que anuncien els fulls penjats pel poble.

El cartell, amb el logotip del consistori i la signatura de treballadors municipals, ofertaven fins a 9 llocs de treball a la corporació local, com ara oficials de primera i de segona per a la brigada o per a la fusteria.

El cartell assegura que per optar a les places cal ser dels 900 aturats de la població i no està cobrant cap prestació. Aquest anunci ha provocat que alguns palafollencs s’hagin interessat per les ofertes falses, anant al Punt d’Informació a demanar pels processos de selecció.

El cartell de la polèmica

L’ajuntament s’ha mostrat indignat amb aquests cartells al entendre que juga amb les esperances dels palafollencs que es troben a l’atur. La regidora de promoció econòmica de l’Ajuntament, Dolors Agüera, qualifica els cartells de lamentables i de greu que es jugui amb les esperances dels aturats.

En aquest sentit l’Ajuntament ha anunciat ja que denunciarà aquests cartells a la Policia ja que constitueixen 2 delictes. Un de falsificació de document públic i un altre d’usurpació de personalitat, per la utilització de signatures de dues treballadores municipals.

Davant d’això, qualsevol persona que pugui aportar informació, es pot posar en contacte amb els Mossos d’Esquadra o la Policia Local.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics