URGENT

Una coral de l’Argentina és la gran triomfadora del Festival de Corals de Malgrat

Compartiu aquesta història

 

Aquest cap de setmana s’ha fet al municipi la 7a edició del Festival Internacional Coral de Malgrat de Mar, un certamen que ha dut a la localitat unes 200 persones.

La gran guanyadora del certamen ha estat el grup Estudio Vocal universitario Ciudad de Mendoza, d’Argentina, que es van endur els primers premis de veus mixtes, de dona i d’home.

El jurat també ha premiat al Cor Sinera de Barcelona amb el segon guardó de veus mixtes i al Coro Maria Brix de Guadix amb el tercer premi. A banda , s’ha atorgat dos guardons especials: un al millor director que se l’ha endut Pau Junquera del Cor Sinera; i un altre que ha servit per valorar la introducció del llenguatge de signes a l’actuació del Cor Juvenil Santa Maria de Pineda de Mar.

En canvi el premi infantil ha quedat desert perquè, segons el jurat, el grup que participava en aquesta categoria no s’ha ajustat del tot a la normativa del festival.

L’acte de lliurament de premis del certamen, es va fer ahir al Centre Cultural de Malgrat, on ha l’alcaldessa del municipi Conxita Campoy va destacar que el Festival Internacional de Corals és una aposta clara del poble per la cultura, que permet promocionar el municipi i dinamitzar-lo turísticament.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics