URGENT

Un bus uneix l’Alt Maresme amb l’aeroport del Prat

Compartiu aquesta història

 

Des de principis d’aquest mes, l’empresa Barcelona Bus ha iniciat una ruta que connecta el Maresme Nord amb l’Aeroport del Prat amb quatre serveis diaris en cada sentit.

Aquest autobús, que té sortida des de Blanes, passa a través de la carretera N-II per PLF, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella i Sant Pol de Mar. Aquest mateix servei passa dues vegades al dia per altres poblacions del Maresme fins a Mataró.

Les parades d’aquesta nova línia són les habituals als serveis regulars, totes a la N-II, i a l’aeroport realitza parada a la Terminal 2, des d’on es pot enllaçar amb el servei gratuït fins a la Terminal 1.

Amb aquesta actuació, Barcelona Bus completa el seu projecte de connectar el Maresme Nord amb els dos principals aeroports de Catalunya, l’Aeroport de Girona i l’Aeroport de Barcelona.

El primer bus del dia surt de PLF a les 6.35 del matí i arriba en una hora i 20 minuts a l’aeroport de BCN. La resta de trajectes surten a les 10 i35 del matí i a la tarda a les 3 i 35 i 7 i 35.

Des de l’aeroport fins a PLF també hi ha 4 viatges diaris, el primer surt del Prat a les 5 del matí i l’últim surt a les 6 de la tarda.

Aquest servei té dues parades a PLF. Una al centre, a l’av de la Costa Brava i un altre al barri de St. Lluís, i el cost del viatge és d’11.50€.

 

 

Enllaç

Horaris del BUS

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics