Els pisos oficials de lloguer es sortejaran a la primera quinzena de maig

 

Aquesta és la previsió amb la que treballa ara l’Ajuntament de PLF, que està enllestint la tramitació administrativa que permeti l’entrada dels inquilins. Ho va explicar la regidora de serveis socials, Dolors Agüera, a RP.

D’altra banda, la regidora espera que PLF no arribi al miler d’aturats, i assegura que calen polítiques a nivell comarcal i provincial per potenciar la creació d’empreses. També va explicar que l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants i Empresaris de PLF treballaran plegats per buscar fórmules per facilitar la implantació de nous comerços i per mantenir el teixit actual.

En aquest sentit va assegurar que la Fira Medieval de fa un mes va ser un èxit i que l’any que ve es repetirà l’experiència. En aquest sentit va assegurar que la nova fórmula de la Festa Petitat ha estat molt positiva i va afirmar que l’Ajuntament vol mantenir el nou sistema, ja que permet estalviar diners i involucrar a més persones.

Diu Agüera que la Festa Petita d’enguany ha costat uns 250€, molt lluny d’altres festes anteriors, pel que podria ser una fòrmula per repetir durant la festa major de setembre.

Agüera va recordar que la Generalitat encara deu més d’un milió d’€ i va explicar que el govern català preveu retallar de nou la seva aportació a les llars d’infants, cosa que fa replantejar les taxes que es paguen pel servei.

La regidora va explicar que algú va denunciar als Mossos d’Esquadra el bingo que es fa al casal de l’avi del centre, ja que s’hi juguen diners. De tota manera el consistori està investigant si la quantitat apostada, 10c, són suficients com per tancar aquesta activitat.

La regidora va lamentar que les crítiques d’alguns partits a la responsable de governació, Antònia Petit, vagin acompanyades de desqualificacions.

Agüera va criticar les retallades en salut i educació del govern central, argumentant que a banda de retallar cal incentivar la creació de llocs de treball.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics