URGENT

Una palafollenca a la Titan Desert

Compartiu aquesta història

 

Aquest proper diumenge comença una nova edició de la Titan Desert, una prova ciclista que es desenvolupa al Marroc i que combina etapes de muntanya, de desert i d’extrema duresa. La prova, que enguany arriba a la seva 7a edició, es divideix en 6 etapes que estrenen recorregut.

Aquesta edició serà la primera per la palafollenca Anna Rovira, que hi participarà amb l’equip del CatBike en la modalitat de parella mixta al costat de Sergi Izquierdo. La palafollenca explica què és la Titan Desert i com es desenvolupa.

Rovira, que entrena des de fa només 12 mesos, s’ha convertit en aquest temps en una habitual dels podis de duatlons i triatlons. De fet és l’actual campiona de Catalunya de Duatlons i aquest passat cap de setmana va quedar tercera en l’edició de la mig Iron Man d’Eltx.

Rovira i Izquierdo, segons classificats en una altra prova esportiva

Pel que fa a carreres extremes com la Titan serà la seva primera experiència, i Rovira l’afronta com una oportunitat de superació esportiva i personal.

A la Titan Desert, Rovira i el seu company d’equip hauran de completar els 680 km dels que consta la prova. Es tracta del recorregut més llarg de la història de la carrera.

Al participar en equip, els dos participants hauran de pedalar junts tota l’estona sense poder allunyar-se l’un de l’altre en més d’un minut.

La Titan Desert d’enguany comptarà amb la presència de persones conegudes del país com l’actor Santi Millan o el broker Josef Ajram.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics