URGENT

Els Mossos retenen un home que volia socórrer el seu fill a St. Genís

Compartiu aquesta història

 

La Vanguardia publica avui la història d’un home que va ser retingut a l’autopista del Maresme per que anava a més de 200 km/h. L’Home es dirigia al caravàning de St. Genís on hi havia el seu fill, de 21anys, passant l’última Setmana Santa. Feia dies que no en tenia notícies, pel que l’home, preocupat, va decidir anar a trobar-lo.

En el trajecte els Mossos el van retenir per que anava massa ràpid i tot i que l’home els suplicava que el deixessin marxar per comprovar l’estat del seu fill, els agents van procedir a fer els tràmits administratius durant uns 30 minuts.

Quan l’home va reprendre la marxa i va arribar a St. Genís, es va trobar al seu fill mort.

El conductor reconeix la sanció, però retreu la manca d’humanitat dels agents, que no haurien ajudat a l’home amb una atenció ciutadana. És més l’home retreu als agents haver permès que continués conduint amb l’estat de nerviosisme i que no li haguessin retirat el carnet i acompanyat a comprovar l’estat del seu fill.

Els mossos es defensen que la seva feina no és transportar a ciutadans que no estiguin detinguts i que en molts casos s’intenta prendre el pèl als agents amb històries inventades.

Amb tot, l’home va ser imputat per un delicte contra la seguretat del trànsit i citat pel judici ràpid. Un judici que es va fer el mateix dia de l’enterrament del seu fill. El jutge va imposar una pena mínima de 300 euros i 4 meses de retirada de carnet de conduir.

 

 

 

La Vanguàrdia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics