Múrcia guanya el campionat sub 16 de futbol sala

Aquesta selecció cadet ha estat la guanyadora del campionat que s’ha celebrat a les poblacions de Sta. Susanna, Malgrat i PLF.

Diumenge es va fer la final al Pavello dels germans Margall de Malgrat entre Múrcia i Castella la Manxa, que van guanyar els murcians per 3 a 1. Aquest resultat va permetre als murcians revalidar el títol que ja van aconseguir l’any passat.

Als 7 minuts els murcians ja guanyaven, però al descans es va arribar amb l’empat dels manxecs.

A la repressa es van marcar la resta de gols del Múrcia que va poder mantenir la porteria a 0 a la segona meitat.

Els murcians han aconseguit arribar aquest any a 4 finals dels 6 campionats nacionals de seleccions. Amb la de diumenge n’han guanyat 2.

El campionat sub16 s’ha desenvolupat a l’Alt Maresme entre dimecres i diumenge amb diferents partits.

El dia abans de la final, dissabte, el nostre municipi va acollir les semifinals al Palauet amb els partits Múrcia – Madrid i el Castella la Manxa – Canàries.

De fet el nostre municipi ha tingut partits del campionat tots els dies excepte diumenge, ja que la final es va fer a Malgrat.