URGENT

L’Amateur es complica l’ascens després de perdre contra el Vilaroja

Compartiu aquesta història

 

L’equip palafollenc va jugar ahir part del partit suspés contra el líder de la classificació, el Vilaroja, que es va imposar per la mínima, 1 a 1. Això fa que els gironins tinguin peu i mig a la 3a catalana, mentre que el PLF es complica les possibilitats d’ascens.

El cap de setmana l’amateur es va imposar clarament a l’Aro per 1 gol a 6.

Amb aquests resultats el PLF és 4t a la taula amb 56 punts i a 6 punts de les places d’ascens a falta de 5jornades a disputar-se. La propera serà contra el Fogars, els 9s classificats.

El juvenil ha perdut aquesta setmana contra Ca la Guidó de Blanes per un ajustat 3 a 4. Així els blanencs han superat al PLF a la classificació. El juvenil és 9è i acabarà la lliga aquest proper cap de setmana al camp del Breda, actuals 3s i sense possibilitat d’ascens.

L’Infantil ha jugat també la seva penúltima jornada aquest cap de setmana a casa del St. Hilari. Al final els dos equips s’han repartit els punts després d’empatar a 3. L’última jornada jugaran contra el Lloret a casa. Els gironins són 11s a la taula.

En futbol sala el dos equips han guanyat els seus partits. El Sta Maria es va imposar 3 a 2 al Banyoles. Això els situa a la 6a plaça de la taula. La setmana que ve jugaran a la pista del St Pau de Seguries.

El St Lluís es va imposar per 4 a 3 contra el Porqueres i es situa 8è en el tram final de la lliga. El proper partit, com és habitual és amb l’equip que deixa el Sta Maria, pel que jugaran contra el Banyoles.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics