Xerrada sobre la utilització de les xarxes socials per a millorar els petits negocis

 

La presència de les botigues i comerços a Facebook o twitter pot ajudar a incrementar les vendes i la seva credibilitat i sociabilitat. Aquesta és la premissa a partir de la qual demà dijous es farà una xerrada dirigida a empresaris i comerciants amb la voluntat d’ajudar als emprenedors locals a posicionar-se entorn a les xarxes socials.

La trobada, organitzada per Ràdio Palafolls, l’ACEP i l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls, es farà demà a partir de les 3 de la tarda a la segona planta de El Cafè. Segons Sílvia González, de l’Area de Promoció Econòmica de PLF, explica que aquesta xerrada respon a les inquietuds dels comercfiants locals.

Durant dues hores un tècnic expert de les xarxes socials i la seva relació amb la rendibilitat econòmica tractarà sobre les oportunitats que donen les noves eines de comunicació amb l’objectiu de fer més rendibles negocis i empreses.

Aquesta és la segona sessió de treball que vol impulsar l’economia local amb xerrades entorn a una taula i fent un cafè.

La trobada té un format de xerrada oberta i de treball amb la voluntat de poder fer-la participativa i oberta.

A banda de la sessió de demà, també s’ha programat un curset de 20h per poder treballar els aspectes més pràctics de les xarxes socials.

Tota la informació la trobareu a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, on cal reservar plaça per la xerrada i pel curs.

Fa unes setmanes es va fer una altre xerrada sobre les polítiques publicitàries dels petits negocis.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics