URGENT

Un jove de Malgrat participarà en una conferència europea sobre mediambient

Compartiu aquesta història

 

Aquesta setmana el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha rebut els tres alumnes catalans que formaran part de la delegació estatal que participarà en la conferència europea “Els Joves tenim cura del planeta”. Aquesta cimera es celebrarà a Brussel•les del 14 al 16 de maig.

Un d’aquests joves de 15 anys, és Nacho Sánchez, estudiant del col•legi Vedruna de Malgrat de Mar, qui assistirà en represntació espanyola després d’haver estat triat pels seus companys de centres educatius catalans i també del País Basc, Galícia, Canàries i Madrid.

Sota el lema “Escoles i territoris sostenibles” els delegats dels diferents països d’Europa es trobaran a Brussel•les per discutir sobre medi ambient i les responsabilitats i accions que poden emprendre els joves europeus per millorar el planeta. Les conclusions que adoptin les explicaran a una representació de diputats europeus i al comitè de regions perquè aquests coneguin els compromisos dels joves europeus i es puguin fer arribar a la Cimera de la Terra, que es farà a Rio de Janeiro el mes vinent.

A banda dels 3 catalans, la delegació estatal està formada per 2 alumnes bascos, 2 gallecs, 1 canari i 1 madrileny.

La Conferència Internacional de Joves Tinguem cura del planeta és un procés global impulsat pel govern brasiler, que convida joves de tot el món a reflexionar i actuar per millorar el planeta.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics