Exposició dels alumnes del curs de pintura del Casal de l’Avi

 

Des de principis d’aquest mes de maig les parets del MiD acullen una nova exposició pictòrica. En aquesta ocasió, la mostra gira entorn a les obres realitzades pels alumnes del curset de pintura a l’oli que organitza el Casal de l’Avi del centre de PLF.

 

Totes les obres exposades les han fet alumnes del curset i per tan són de pintors amateur que es troben setmanalment per compartir plegats la seva passió per la pintura i que acaben plasmant les seves inquietuds en un quadre.

 

Els quadres que es poden veure són de 6 alumnes diferents i mostren , en la seva majoria, panoràmiques d’indrets o imatges de natura morta.

 

L’exposició estarà activa fins a finals de mes i es pot visitar en l’horari habitual del MiD, de 5 de la tarda a 9 del vespre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics