URGENT

2 palafollencs a la direcció comarcal d’Esquerra Unida

Compartiu aquesta història

 

El regidor ecosocialista de PLF, Juan Andrés Osorio i la que fou número 3 de la llista d’iniciativa EUA de PLF en les passades eleccions municipals, Tamara Vergel, formen part de la direcció comarcal d’Esquerra Unida i Alternativa des d’aquest cap de setmana.

Aquest passat dissabte es va fer a Malgrat l’assemblea comarcal que va renovar tota la direcció. Dels 5 membres, 2 són de la nostra localitat, ja que cal tenir present que PLF és un dels pobles on EUA forma part del govern local. Diu Osorio que PLF és un dels pobles de l’Alt Maresme on EUA té més força i simpatitzants i que això s’ha volgut representar a la nova executiva.

Per altra banda, Vergel va ser escollida com a consellera en representació de la branca jove de la formació, Alternativa Jove.

A la trobada de dissabte, que es va fer a la biblioteca de Malgrat, es va voler discutir sobre les línees estratègiques per a l’acció comarcal del partit.

En aquest sentit la formació comunista i republicana va voler marcar-se les polítiques de promoció econòmica com la principal a impulsar al Maresme per lluitar contra l’atur. Entre les prioritats també hi ha la mobilitat a la comarca, les polítiques socials i de benestar o la democràcia real i participativa.

A l’assemblea de dissabte es va assegurar que hi ha alternatives a les accions i polítiques que estan aplicant els governs de la Generalitat i de l’Estat, ja que denuncien que al final qui paga la crisi és la classe popular i treballadora.

Entre els assistents hi havia el coordinador general de la formació, Jordi Miralles, i Xavier Serra en representació d’Iniciativa.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics