Els delictes descendeixen un 10% a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Divendres es va fer la Junta Local de Seguretat de Malgrat. Es tracta de la reunió d’avaluació sobre la situació de la seguretat a la localitat i en la que hi participen cossos policials i polítics. La reunió de divendres va comptar amb la presència del conseller d’Interior, Felip Puig.

Puig ha qualificat de “força bona” l’evolució de la seguretat a Malgrat, i ha anunciat que “en el municipi els delictes han baixat un 10% el darrer any”.

Tot i que en ocasions hi ha hagut tivantors entre les adminitracions local i catalana per la seguretat i la presència dels Mossos a Malgrat, el conseller Puig també ha afirmat “que hi ha molt bon nivell de col•laboració entre els diferents cossos de seguretat i que els bons resultats obtinguts responen al bon nivell de cooperació entre mossos d’esquadra i policies locals”. En aquest sentit el conseller ha destacat la bona feina que fa la policia local de Malgrat.

Segons Puig es tracta d’un cos pioner i capdavanter des del punt de vista del pla local de seguretat i de l‘enquesta de seguretat ciutadana que impulsa el cos i que segons el dirigent dóna una valoració que a Malgrat s’hi viu amb seguretat i bona convivència”.

A banda de Puig, la Junta Local de Seguretat de Malgrat de Mar, va ser presidida per l’alcaldessa de la localitat, Conxita Campoy.

La reunió també ha comptat amb l’assistència del director general d’Administració de Seguretat, Andreu Joan Martínez; del cap de la Policia Local de Malgrat de Mar, del cap Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Arenys i de Pineda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics